Projectjeink

Új fémmegmunkáló üzemcsarnok építése Kókán

Új fémmegmunkáló üzemcsarnok építése Kókán

Projekt leírás (általános leírás, műszaki adatok): Projekt tevékenységei: Alapinfrastruktúra kiépítés (gázhálózat, tűzivíz hálózat kiépítése), Üzemcsarnok építés szociális épületrésszel, Eszközbeszerzés (1 db CNC függőleges paletta-cserélős megmunkáló központ és 1 db sűrített levegő ellátó rendszer), Műszaki ellenőrzés. Elvárt eredmények: Megőrzött munkahelyek száma: 64,42 fő. Új munkahelyek száma a beruházás befejezését követő 1. évben 1 fő, a 2. és 3. évben 0 fő. Fejlesztett terület nagysága: 1079,53 nm.

A projekt célja:

A KKV státuszú GÉPFORG 2000 Kft saját tulajdonú működési helyszínének megteremtése infrastruktúra fejlesztésével és üzemcsarnok építésével. A működési feltételek korszerűbbé tétele és kapacitás növelése érdekében új eszközbeszerzésre kerül sor. A nagykátai kistérség régiós szempontból preferált település, így a projekt megvalósulásával a foglalkoztatottság megtartása, javítása történik.


A projekt tartalma:

Az épület földszintes acélszerkezetből álló 863,12 nm üzemcsarnokból és hozzá épített hagyományos szerkezetű kétszintes szociális épületrészből áll. Az üzemcsarnokban fém alkatrészek megmunkálása fog történni. Az üzemcsarnoknak két-két teherkapuja és egy személybe-járata van. A szociális épületrész belépő előteréből a csarnok, az öltözőkhöz felvezető lépcső, a földszinti irodák (művezetői, minőségellenőrzési) közvetlenül elérhetők. Szintén a csarnokból nyílik a gépészeti helyiség, amely a szociális épületrész fűtését biztosító fali gázkazán, a meleg vizes tartályok, valamint a kompresszor és a sűrített levegő tartályok befogadására szolgál. A szociális épületrész emeletén 20 fő nő és 20 fő férfi dolgozó számára három műszakos öltözők épülnek, zuhanyállással és WC fülkével. A használati meleg víz ellátáshoz napkollektor lesz a szociális épületrész tetején.


Beszerzendő eszközök:

BOGE SLF 51 sűrített levegő ellátó rendszer és BROTHER TC-32BN-QT CNC függőleges palettacserélős megmunkáló központ. Mindkét eszközből 1-1 db kerül beszerzésre. A BROTHER TC-32BN-QT CNC függőleges palettacserélős megmunkáló központ közvetlenül terméket termel, míg a BOGE SLF 51 sűrített levegő ellátó rendszer a közvetlen terméket előállító gépekhez szolgáltat sűrített levegőt.


Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Kedvezményezett neve és elérhetősége: GÉPFORG Szerszámgép felújító és Forgácsoló Betéti Társaság
2243 Kóka Dózsa György út 67.


Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Pro Regió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. 1146 Budapest, Hermina út 17. www.kozpontiregio.hu