Projectjeink

FÉMMEGMUNKÁLÓ IPARI ÜZEM ÉPÍTÉSE KÓKÁN

Fémmegmunkáló ipari üzem építése Kókán

Üzemépület bővítés és foglalkotatás növelés valósúlt meg Kókán Úniós támogatásból, amelyhez a GépForg 2000 Kft. 60 millió forint vissza nem térinteddő támogatást nyert el a "Telephelyfejylesztés és ipartelepépítés a területi kohézióért" című pályázati kiíráson. A 150 millió forintot meghaladó összköltségű beruházási projekt segítségével bővűlt az üzemcsarnok, továbbá új, korszerű darupálya épült, elszívó- és fotovoltaikus rendszer került beszerzésre, és munkahelyteremtés valósult meg.


A GépForg Kft. versenyképessége megőrzése és javítása érdekében folyamatosan fejlesztéseket hajt végre. A társaság elsősorban az autóipar részére szállít be alkatrészeket.A gyártott alkatrészek igen széles palettát töltenek ki, az autó klímacsatlakozótól egészen a villanymotor házakig.

A Kft. fő tevékenységi köre:

CNC fémmegmunkálás (esztergálás, marás), szerszámtervezés, szerszámkészítés, egyszerű és összetett alkatrészek összeszerelése, tekercselés.
A beruházás 2015 június 30-án fejeződött be. A fejlesztés eredményeként 5 fő többletlétszámmal bővült a foglalkoztatottak száma. A fémmegmunkáló üzemcsarnok révén a már meglévő csarnokok területe tovább bővült 748,96 nm-rel és megvalósításra került a híddaru valamint az elszívó rendszer. A beruházással kapcsolatban fotovoltaikus napelemek kerültek felszerelésre.


További információ:

GÉPFORG Szerszámgép felújító és Forgácsoló Betéti Társaság
2243 Kóka Dózsa György út 67.

www.gepforg.hu - gepforg@gepforg.hu