Projectjeink

Technológia fejlesztés és irodabővítés Kókán

Technológia fejlesztés és irodabővítés Kókán

Projekt leírás (általános leírás, műszaki adatok): A Bt. iroda bővítést előidéző beruházást valósít meg. 293,51 nm irodával bővül a jelenlegi épület. Beszerzésre kerül 2 új termelőgép, az eszköz működtetésének érdekében 4 fő CNC forgácsolói képzésére kerül sor. 3 irodai szoftvermodul kerül beszerzésre és telepítésre, és a Bt igénybe vesz szervezetfejlesztési tanácsadást, tetőre telepített napkollektor rendszer valósul meg.

Megvalósuló tevékenységek:

1. Az építés bemutatása: A 153,48 nm meglévő irodaépület bővítésre kerül. A földszint nő 152,11 nm-rel, emeletráépítésre kerül sor 141,4 nm. Az új épületrészben kialakításra kerülő helyiségek: földszint: előtér, iroda, közlekedő, mosdó. Emelet: tárgyaló, közlekedő, iroda, tároló, teakonyha, WC. Az energiacsökkentés céljából a meglévő épületen hőszigetelés valósul meg.
2. Eszközbeszerzés bemutatása: Kontúrmérő állomás a felületek kontúr és alakhűség vizsgálatát méri, CNC megmunkáló központ komplex geometriájú alkatrészek megmunkálására alkalmas.
3. Képzés bemutatása: A képzéssel a dolgozó képes lesz előkészülni a munkára, ellenőrizni a munkafeltételeket, gyártani a munkadarabokat, kezelni a gépet, átadni a műszakot, betartani a biztonságtechnikai és egyéb előírásokat, adminisztrációt végezni. A képzés 420 órás és OKJ típusú.
4. Szervezetfejlesztési tanácsadás bemutatása: projektindítás, szekunder, primer információk gyűjtése, funkcionális szervezeti modell összeállítása, működési folyamatmodell elkészítése, értékelemzéses felülvizsgálata. Hatékonyabb szervezet, kevesebb átfutási idő, rugalmasság.
5. Irodai szoftvercsomag: Kettős könyvvitel modul, Házipénztár modul, Könyvelői Praktikum Irat mintatár modul.


Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Kedvezményezett neve és elérhetősége: GÉPFORG Szerszámgép felújító és Forgácsoló Betéti Társaság
2243 Kóka Dózsa György út 67.


Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139-Budapest, Váci út 83. www.magzrt.hu